Registreret translatør norsk-dansk

Leder du efter en registreret translatør til en norsk-dansk oversættelse?

Med en professionel, registreret translatør fra Norsk Oversættelsesbureau får du den helt rigtige faglige præcision og sparring, uanset hvad din tekst handler om. Det betyder, at din kommunikation og dine budskaber kommer frem præcis, som du vil have dem – også efter oversættelsen. Lad ikke en upræcis norsk-dansk oversættelse være årsag til, at du taber tid og måske mister penge.

Indforstået sprog? – vi knækker koden

Alle målgrupper benytter sig af et indforstået sprog og særlige termer. Det kan godt være, at målgrupperne i Danmark, Norge og Sverige i princippet består af de samme personkredse, grupper og erhverv, men sprogene hos dem har rigtig mange nuancer og forskellige forståelsesrammer. Sproget står heller ikke stille. Det bevæger sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du får professionel sparring fra en registreret translatør i norsk-dansk med indgående kendskab til de rum, som kommunikationen i det norske og det danske sprog bevæger sig i. Det er det, vi kan hos Norsk Oversættelsesbureau.

Lad en registreret translatør i norsk-dansk være med fra start

Oversættelse fra dansk til norsk er det vi primært arbejder med som registreret translatør i norsk. Vi er din sikkerhed for præcision og kvalitet i ydelsen. Hos Norsk Oversættelsesbureau har vi kompetencerne og dybt kendskab til kulturen, hvilket gør os til specialister i korrekte og anvendelige norsk-danske oversættelser.

Jo tidligere du kontakter os, jo bedre slutresultat i dit projekt. Vi anbefaler, at du kontakter os, så snart du begynder at overveje en eventuel oversættelse mellem dansk og norsk eller et af de andre nordiske sprog. Vi vil gerne give dig den rådgivning og sparring, som du har brug for. Når dit manuskript er færdigt, tager vi fat på oversættelsen. Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.