Professionel norsk oversættelse

Norge er en vigtig samhandelspartner for Danmark

Norge aftager nu en lige så stor andel af Danmarks samlede eksport som Storbritannien. Har du brug for en dygtig translatør til norsk oversættelse? Hos Norsk Oversættelsesbureau ved vi, at de skandinaviske sprog ligger tæt på hinanden i mange sammenhænge. Men hvor man normalt kan klare sig på konversationsniveau, fordi kropssproget hjælper med at få budskabet igennem, viser det sig i praksis alligevel alt for ofte, at det en helt anden sag, når vi skal kommunikere skriftligt, f.eks. udarbejde tekster til websider eller anden skriftlig kommunikation.

 

Vi får budskabet med

Ude på nettet ser vi som specialister i norsk oversættelse, hvor ofte et budskab kan gå tabt, fordi sproget er gået i den forkerte retning, eller meningen ikke fremgår tydeligt. Det er helt klart for os, at det skyldes, at oversættelsen ikke er god nok. Faglige termer oversættes ikke korrekt, og vigtige budskaber kan gå tabt. Risikoen er, at en tekst kan blive så upræcis, at man faktisk lige så godt kunne have lade være at oversætte den. Det er rigtig ærgerligt, når sådan noget sker. Det gør det ikke hos os.

En præcis norsk oversættelse

Du bør derfor hele tiden tænke på, at det vigtigste er, at din tekst efter en oversættelse stadig har det budskab og den vinkling, som du oprindeligt havde som mål. Det kræver, at en norsk oversættelse udføres med den præcision og faglighed, som netop Norsk Oversættelsesbureau står inde for. Det er vigtigt at sikre sig, at både budskab og vinkling fremgår tydeligt.
Derfor har det helt afgørende betydning, at en norsk oversættelse er udført med den helt rigtige forståelse af, hvordan ord og sammenhænge bliver opfattet, både generelt og hos særlige målgrupper.

Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.