Norsk-dansk translatør

God kommunikation kræver kompetencer

Norge er en vigtig samhandelspartner for Danmark. Har du brug for en dygtig norsk-dansk translatør? En, som har uddannelsen og erfaringen. I nudagens informationssamfund bliver vi hele tiden mindet om, at alt i sidste ende afgøres af den helt rigtige kommunikation. Hvordan en tekst opfattes hos modtageren, gælder om noget, når der skal oversættes mellem de nordiske sprog. Norsk Oversættelsesbureau har specialiseret sig i norsk-dansk og dansk-norsk oversættelse. Registreret translatør Lars Holte har en solid uddannelsesbaggrund fra Handelshøjskolen i København/CBS og rigtig mange års erfaring i branchen.

Kan et budskab gå tabt?

Ja, det kan det bestemt. Som professionel norsk-dansk translatør ser man nok med ekstra kritiske øjne på en tekst og må til tider konstatere, at et ellers godt og tydeligt budskab er gået tabt i en mindre heldig oversættelse. Det kan være, fordi oversætteren ikke har forstået udgangsteksten korrekt, eller fordi man ikke har anvendt de korrekte tekniske termer eller faglige vendinger, der giver mening for læseren. Meningen og budskabet er gået tabt. Risikoen for dig er, at din tekst kan blive så upræcis i oversættelsen, at den helt fejler sit formål. Det er rigtig ærgerligt. Derfor bør du bruge en kompetent norsk-dansk translatør, når du skal have oversat din tekst fra norsk til dansk.

Den rigtige oversættelse tager tid

Det kan sjældent svare sig at spare på en oversættelse. Den gode kvalitet i en oversættelse fra norsk til dansk, der rammer rigtigt hos læseren første gang, tager naturligvis tid at lave og koster derfor også mere. Det siger sig selv. Til gengæld er det din sikkerhed for, at dit projekt lykkes – første gang.
Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.