Norsk-dansk oversættelse

Fang præcis din målgruppe med den rigtige norsk-danske oversættelse

Norge er en vigtig samhandelspartner for Danmark. Har du brug for hjælp til en norsk-dansk oversættelse? Det kan være krævende med en norsk-dansk oversættelse, hvis du ønsker at få det rigtige budskab og den rigtige betydning frem. Dette gælder uanset, om det er en kort tekst på nogle få sider eller en længere tekst som fx en brugerhåndbog. Du bør sikre dig den rette translatør til norsk-dansk oversættelse til netop dit formål. Hos Norsk Oversættelsesbureau har vi kompetencerne og dybt kendskab til kulturen, hvilket gør os til specialister i korrekte og anvendelige norsk-danske oversættelser.

Det er ikke på oversættelsen, du skal spare

Mange begår desværre den store fejl at spare på udgifterne til oversættelse, måske fordi de tror, at det er uproblematisk. Men det er det ikke. Man kan ikke forvente, at en billig, men utrænet oversætter kan lave det samme arbejde som en professionel, registreret translatør. En god oversættelse er ikke gratis.

En god norsk-dansk oversættelse, som rammer rigtigt hos læserne den første gang, tager tid at lave og koster derfor også mere. Det siger sig selv. Til gengæld, så er det din sikkerhed for at dit projekt lykkes – første gang.

Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Fagligheden skal bestå, også efter oversættelsen

I Norsk Oversættelsesbureau har vi udover det sproglige også stort kendskab til erhvervsfaglige emner, som f.eks. projektstyring, sprogteknologi og terminologistyring. Det er din sikkerhed for, at din norsk-danske oversættelse får tilført den faglighed, der er brug for i den aktuelle situation.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.