Om Norsk Oversættelsesbureau

 

Norsk Oversættelsesbureau blev etableret den 1. januar 1990 og er udsprunget af translatør Lars Holtes translatørpraksis, som går tilbage til 1983. Se Lars Holte og Translatører. Norsk Oversættelsesbureau har dermed mange år i branchen.

Norsk Oversættelsesbureau er grundlæggende et translatørdrevet oversættelsesbureau, der drives i selskabsform. Den primære ydelse er oversættelse til og fra norsk, men vi leverer også oversættelser til og fra de nordiske sprog dansk, norsk, svensk og finsk fra et andet nordisk sprog eller engelsk og tysk. Se nærmere under Ydelser.

Oversættelsesbranchen er desværre ret uoverskuelig for købere af oversættelsesydelser. Vi prøver at skille os positivt ud og levere arbejde af høj kvalitet. Som køber af oversættelsesydelser skal man være opmærksom på, at det er tidkrævende at udføre en ordentlig oversættelse, og man derfor bør tage højde for dette ved bestilling af oversættelser. Vi har prøvet at lave en oversigt over nyttige overvejelser i forbindelse med køb af oversættelsesydelser under Gode råd

foto