Dansk-svensk oversættelse

Professionel dansk svensk oversættelse

Sverige er Danmarks næststørste afsætningsmarked. Har du brug for en professionel til dansk-svensk oversættelse? Norsk Oversættelsesbureau samarbejder med dygtige, udvalgte svenske translatører og oversættere, der kan levere den helt rigtige dansk-svenske oversættelse. Vi ved, at ringe kvalitet i en oversættelse desværre kan gøre teksten så upræcis, at faglige termer og vigtige budskaber går tabt. Det er rigtig ærgerligt.

Som professionel translatør ser man nok med ekstra kritiske øjne på en tekst og kan ofte finde eksempler på, at en tekst er blevet uforståelig, eller at budskabet og vinklen ikke er kommet frem, som det var forventet. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, og ofte kan vi bagefter, når oversættelsen er blevet rettet til, konstatere, at tidspunktet er forpasset. Derfor er det vigtigt at ramme rigtigt første gang. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Målrettet dansk-svensk oversættelse

Hos Norsk Oversættelsesbureau ved vi præcist, hvilken oversættelse og kommunikation, der er brug for i dit projekt eller din tekst. Vores dansk-svenske specialister kan gøre netop din tekst til et effektivt redskab i din kommunikation. Vi gør os umage for at sikre den kvalitet i oversættelsen, som du og dit kommunikationsprojekt har brug for.

Vi kan også hjælpe med oversættelse fra svensk til dansk, norsk til dansk, dansk til norsk samt oversættelser til/fra finsk, engelsk og tysk. Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.