Dansk-norsk translatør

En dansk-norsk translatør er specialist i dansk-norsk oversættelse

Norge er en vigtig samhandelspartner for Danmark. Norge aftager nu en lige så stor andel af Danmarks samlede eksport som Storbritannien. Har du brug for en dygtig dansk-norsk translatør? En, som har uddannelsen og erfaringen. Norsk Oversættelsesbureau har specialiseret sig i dansk-norsk oversættelse. Registreret translatør Lars Holte har en solid uddannelsesbaggrund fra Handelshøjskolen i København/CBS og rigtig mange års erfaring i branchen. Norsk Oversættelsesbureau har specialiseret sig i oversættelse på et markant og højt kvalitetsniveau først og fremmest fra et af de tre skandinaviske sprog til norsk eller fra norsk til dansk, men vi håndterer også med assistance fra dygtige translatørkolleger oversættelser fra de øvrige nordiske sprog eller fra engelsk og tysk til hhv. norsk eller dansk samt en række andre sprogkombinationer.

Hvis du vil lykkes med din kommunikation

Kommunikation kan være en svær størrelse at få hold på. Når man forfatter en tekst til en brochure, et nyhedsbrev eller en webside, er formålet at opnå den tilsigtede virkning eller effekt hos de personer, der læser den. Ellers lykkes man ikke med sin kommunikation. Derfor er det vigtigt, at også oversættelsen udføres korrekt og med tanke på den ønskede målgruppe, ellers fejler den sit formål.

En dansk-norsk oversættelse af en simpel tekst?

Mange vil nok tænke: hvor svært det kan det være? Så stor forskel er der jo heller ikke på de to sprog. Men i virkeligheden er der nogle markante forskelle og en række ord og formuleringer med ganske forskellige betydninger på de to sprog. Derfor kræves der særlige kompetencer, som Norsk Oversættelsesbureau sidder inde med. Der kan også være stor forskel på, hvordan en nordmand og en dansker opfatter en tekst, og meget kan gå tabt, hvis teksten blot er oversat direkte. Man skal have meningen med og kende målgruppen, for at det skal lykkes. Det er det, vi kan hos Norsk Oversættelsesbureau.

En dansk-norsk translatør hos Norsk Oversættelsesbureau ved præcist, hvilken oversættelse og kommunikation, der er brug for i dit projekt eller din tekst. Vores dansk-norske specialist kan gøre netop din tekst til et effektivt redskab i din kommunikation. Vi gør os umage for at sikre den kvalitet i oversættelsen, som du og dit kommunikationsprojekt har brug for.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.