Dansk-norsk oversættelse

En dansk-norsk oversættelse skal fange læseren – også på websiden

Sidder du med en dansk publikation, som også gerne skal tiltrække norske borgere? På websider, i korte opslag på sociale medier eller i et nyhedsbrev er det utroligt vigtigt, at meningen kommer helt tydeligt frem. Netop i vore dage, hvor konkurrencen om opmærksomhed er så stor, skal alle medier fænge helt fra starten. Den målgruppe, som du eller dit projekt ønsker at ramme – også i en dansk-norsk oversættelse eller i andre oversættelser fra fx svensk, tysk eller engelsk til norsk – skal sidde der fra starten.

Et hurtigt klik – og den potentielle læser er væk

Vi kender det alle sammen – at vi klikker ind på en webside eller ser et opslag på et socialt medie, hvor vi hurtigt går videre, alene fordi teksten ikke fænger. Den kan også være skrevet, så den er svær at forstå. Hvor er det lige tekstforfatteren vil hen? Dette kan du undgå ved at bruge en registreret translatør til din dansk-norske oversættelse. Også selvom du blot skal bruge en dansk-norsk oversættelse af en kort pressemeddelelse eller et nyhedsbrev.

Undgå uforståelige tekster

Vi ser tit eksempler på dansk- eller norsksprogede tekster, som reelt er blevet uforståelige, fordi budskabet eller vinklingen ikke fremstår tydeligt. Som registreret translatør mellem norsk og dansk må vi desværre ofte konstatere, at mange tekster har været udsat for en så upræcis dansk-norsk oversættelse, at meningen nærmest er gået tabt. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at både budskab og vinkling kommer tydeligt frem – også i en dansk-norsk oversættelse.

Læs også vores ”Gode råd” om, hvad du bør tage højde for, når du bestiller en oversættelse.

Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at den rigtige mening kommer frem i kommunikationen, skal du tage kontakt med Norsk Oversættelsesbureau og lade os se nærmere på dit projekt. Jo tidligere vi er med, jo større chance er der for, at din kommunikation vil lykkes. Ring: 25 14 18 56, skriv på holte@nob.dk eller brug kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.